verzenden, retourneren en garantie

Verzendkosten:
Voor alle bestellingen binnen NL zijn de verzendkosten vanaf €6.95. De verzendkosten zijn inclusief BTW.

Levertijden
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bij overschrijving per bank word na akkoord van betaling de bestelling verzonden.

Levertijden en transport
a. De op de website of in bevestiging gegeven levertijden gelden bij benadering en worden gegeven in de verwachting dat er geen beletsel aanwezig is.
b. Overschrijding van de opgegeven leveringstermijn geeft geen grond tot schadevergoeding.
c. Aan de op site getoonde aantallen welke van een bepaald product nog in voorraad zijn kunnen
geen rechten worden ontleend, die aantallen gelden slechts als een indicatie.


Bestellen

Wij leveren alle producten uit voorraad, mocht een product plotseling een langere levertijd hebben dan zal dit tijdig worden aangegeven per email of telefonisch.

Bestellingen zelf afhalen
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Zaandijk. Zodra uw bestelling voor u klaar staat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor het maken van een afspraak. De bestelling dient van te voren met bankoverschrijving te worden betaald.

Retourneren / Ruilen

Niet tevreden over uw aankoop/bestelling?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder, gelieve te kiezen voor PostNL

Alle ruilingen en retourneringen dienen per email aan Maison Lifestyle kenbaar te worden gemaakt!

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakkings materialen aan ons geretourneerd worden!

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@maisonlifestyle.nl

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Aansprakelijkheid

Maison Lifestyle is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Alle retour zendingen zijn geheel op eigen risico. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. Wanneer na contact met ons, blijkt dat je het pakket retour kunt sturen , frankeer het dan voldoende.

Beschadigd?

Is uw bestelling beschadigd aangekomen? wanneer u aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, neem het product dan niet aan en vraag de bezorger om hier een melding van te maken.
Wanneer u het product toch heeft aangenomen en er later achter komt dat de verpakking beschadigd is, controleer dan of er een defect aan het product is. Is dit het geval ,neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de mail. Als het beschadigd artikel reeds op voorraad is, stuurt Maison Lifestyle u een nieuw artikel toe.

Terugbetalingen:
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Maison Lifestyle heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.